dimecres, 4 de març del 2009

Vuelta a Murcia en directe

Aquí podreu veure la volta a Murcia en directe http://www.regmurcia.com/vueltamurcia/2009/VueltaCiclistaMurcia2009.html

8 comentaris:

jordimasfepesa ha dit...

també és pot seguir aquí(comentaris en directe)http://www.biciciclismo.com/cas/site/noticias-ficha.asp?id=9508

Trueno ha dit...

merci, l'he seguit per l'enllaç q has penjat a l'entrada!

la televisio local de castella i lleo donarà tb la seva volta, a veure si tb la poddrem seguir online!

Daniel Zurita ha dit...

Bons resultats de l'Andorra-Grandvalira, que extrany, ara tots en silenci?

jordimasfepesa ha dit...

home!! amic!!
Ja veig que no vas captar el més minim el misatge!, però en fi, deu de ser la teva edat i la teva falta d'arguments els que et proboquen això!
dit això, els resultats del Andorra son molt bons, amb en Robira 5 a la general i a punt de guanyar una etapa i en Vallejo, també van estar en alguna escapada.
Enhorabona als corredors!

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

Jaume Rovira pasó de juveniles a amateur en el Hospitalet donde yo estaba, coincidimos un para de años en los que aprendio mucho y nos demostró la clase de persona, compañero y ciclista que es.Igual que Carles Torrent que es un gran amigo mio , su padre y su tio me querían y me animaban en carrera igual que a Carles.Una vez en un campeonato de españa de pista en valencia le regale el ramo de flores que gane a Eli, mujer de Carles. Tu amigo Zurita no conoces a nadie de los que aqui nombro pero como ves a mi me une a esos corredores de TU equipo una relacion muy especial. Como comprenderas por todo lo explicado aqui no hace falta que diga que cada logro de estos corredores me llena de orgullo, aunque tu pequeño y retorcido cerebro te impida asimilarlo.
Un saludo..a y de buen rollo no?

Trueno ha dit...

Zurita q te crees que esto es un partido de tenis o que??? ok el primer set ha sido todo un éxito, gracias a Rovira no lo olvides, ¿o es que la clasificación por equipos ha sido buena? piensa piensa!!

yo mantengo que aquí faltan corredores, y que el equipo solo vivirá gracias al trabajo de 1 o 2 nada más. Y si me equivoco mejor, porque les deseo lo mejor, sobretodo a Edu Prades, gran persona!

Daniel Zurita ha dit...

Doncs si Jordi, lamentablement segueixo sense entendre-ho, dubto que sigui per la meva edat o per la falta d’arguments, i... encara menys crec que sigui degut al meu petit i recargolat cervell com diu l’amic “ciclismo des de lleida” jejeje...

Jo el únic que he reivindicat en tot aquest temps es que no es faltes a la veritat, que no es diguessin coses que no eren certes. Com vaig dir, aquest es un projecte que es fa de cara a la promoció de joves valors del ciclisme, i s’intenta fer de la millor manera possible, d’aquí que Melcior Mauri, un dels nostres ciclistes amb més èxits, en formi part.

Aquest es un projecte totalment altruista en un temps on més d’un ho esta passant malament i on “no esta el horno para bollos”, i crec que això és encara més de valorar.

Em sembla que si he entès moltes coses Jordi, el únic que he buscat i he intentat es defensar la imatge d’algú, al qual estimo i aprecio molt, al qual directa o indirectament (la seva imatge) s’ha vist injustament tacada, ja que aquesta persona és la que està al front d’ECP.

Jo entenc que podeu estar o no estar d’acord amb com s’estan fent les coses en aquesta estructura, faltaria més. Però el que no m’ha agradat veure han estat comentaris on s’ha faltat al respecte i on s’ha faltat a la veritat, doncs jo, encara que algú li costi d’entendre, també soc un amant del ciclisme, i ploro, i m’emociono i m’apassiono moltíssim amb aquest gran esport, però ja està, no tinc cap necessitat ni cap ganes de ficar-me en aquests merders i que se’m faltí al respecte. Si ho he fet, com he dit abans, era per defensar a una persona.

Salutacions :)

PD: Trueno, si ECP hiciera esto por los resultados por equipos... probablemente no tendriamos la plantilla que tenemos, creo que esto es algo que aún cuesta de entender.

jordimasfepesa ha dit...

Doncs m'alegra que hagis entes moltes cose.
Tu al igual que tots els que han escrit aquí han possat el seu nom i això és molt d'agrair, ja que les persones que possem el nom ens podem equivocar però dubto que és pogui mentir, ja que si és així quedarem en evidencia.
Jo penso que possar el nom i la veritat per davant és molt important, i cada un dels que ha escrit aquí les seves raons tindran per dir el que han dit.