dimarts, 20 d’octubre del 2009

Tracte desigual

Cada cop que entro a internet em repasso algun que altre blog i les pagines que parlen de ciclisme, i sempre entro a fedecat. Que és fedecat? Una pagina de ciclisme?, una pagina d’amics? Em faig aquesta pregunta perquè no entenc moltes coses. La pagina de la federació la paguem tots amb els nostres impostos. Fedecat hauria de ser una pagina on és tractes el ciclisme català d’igual a igual, on tothom i fos representat. En el capitol de ciclisme de carretera la cosa va de mal en pitjor i és evident que no és tracten els equips ni els corredors per igual. És evident que hi ha favoritismes i amics d’amics. Tenim corredors sensacionals, que aquests últims anys han guanyat carreres sensacionals i gairebé no han sortit a la web de la fede. Hi ha molts casos (per desgràcia) però n’hi ha un que sobresurt sobre tots. Ja fa dies que vull parlar d’aquest cas, però donat que el tiu no para de sorprendrem i de guanyar noves carreres vaig pensar: “calla! Potser al final el trauran a la web!”. Doncs no! Parlo del senyor Ibon Zugasti, un català que te un palmarès acollonant, un tiu que allà on va és respectat, apreciat i lloat. A tot arreu menys a casa seva!! Es indignant com a català veure que un tiu com ell que porta el nom de catalunya arreu no se li dedica cap mena de reconeixement, ja segui en forma de noticia o com sigui. No se que cony penseu, no se com teniu el valor de dir que defenseu el ciclisme català. L’únic que feu és defensar els vostres amics i llepar el cul a tots els ciclistes que mai heu valorat i han demostrat terra enllà el seu valor esportiu i personal...

24 comentaris:

Trueno ha dit...

doncs si, l'Ibon és ul número d'Espanya i no han dit res!! UNA VERGONYA DE FEDERACIO!!!!

oscar ha dit...

Ostres tiu.
Es totalment cert.
Jo penso igual fa molt de temps, es mes, amb els seus resultats no se com no ha tingut una opurtunitat a pros.
Ni que fos el el envalira-andorra. deuen anar sobrats de talent en aquest equip per no oferir-li un lloc, d¡esconec si li han ofert o poder ell no ha volgut, però si jo fos responsable li hagues oferit un lloc al equip.
Hi ha molt a dir en aquest tema i no vull passar-me que em direu pesat.
Salut nanos.

Juan de Dios ha dit...

jordi como siempre a tus pies.TODA LA RAZON!!!!! CREO QUE IBON TIENE LICENCIA CATALANA NO??ENTONCES QUE PASA........ESTO ES IRRITANTE.
Y YA HABLAREMOS UN DIA Y TE CUENTO MAS COSAS COMO ESTAS

Daniel Lopez ha dit...

Claro que tiene licencia catalana,vive hace años aqui,e incluso como todos sabemos corrio en un equipo de aqui.Ellos (federacion) no consideraran que la campaña de Ibon sea suficiente noticia,yo lo considero un carredor catalan,no miro el lugar de nacimiento como ellos,si lo hiciera estoy seguro que la mitdad de ellos habria que aplicarles la misma norma que ellos aplican.

Ciclista ánonimo ha dit...

Será que el nombre y apellido no son suficientemente catalanes. Otra cosa sería que fuera por correr fuera o por la edad. En los 3 casos un cero para la federación.
Por suerte hace año que no trato con esa gente, hubo unos años que había una gestión decente, después empeoró y ahora por lo que veo va de "lujo".

jordimasfepesa ha dit...

ÉS CATALÀ QUI SE SENT CATALÀ!
I PUNT!

jordimasfepesa ha dit...

ës molt indignant!!
crec que l'Ibon (com molts d'altres) és mereix un tracte diferent!
Dani, la federació està per valorar als corredors independentment d'on hagin nascut.
És normal que es fixin en els corredors catalans, per alguna cose és la federació catalana, però el que no pot ser de cap manera és que és moguin per interessos personals i per favoritismes.
Jo com a català estic molt indignat!
AUPA IBON!!

Noe SLopes ha dit...

Aiss las federaciones...que decir? Hay alguna que se comporte como deberia?
No sé como seran en otras provincias, solo he vivido en Vizcaya y ahora aqui.
Pero si doy la razon en que es una federacion "mediatica" pero con criterios muy dispares. Si por un lado dá protagonismo a personas que mucho hablan y poco hacen,o que hacen donde solo interesa a ellos(parecen que algunas pruebas pagan por aparecer en la web), y por otro lado, los que hacen de verdad apenas se les vé, aunque sea donde de verdad se sabe quien es quien.
Si hay favoritismo? No sé, quizas tambien sea falta de criterio y informacion de las personas responsables por la edicion de la web. No sé hasta que punto el editor(a) de la web tenga conocimiento de lo que son carreras, marchas cicloturistas, pedaladas, campeonatos, etc etc, al parecer, mete todo en el mismo "saco", y si ganas un campeonato de pedaladas, pues eres el "puto amo", pero si ganas una carrera semi-profesional...no eres nada.... enfin...que os voy a decir?

jordimasfepesa ha dit...

Hola Noe!! benvinguda al blog!!
AQUÍ PODEU VOTAR AL MILLOR ELIT S23 DEL PILOT ESPANYOL!!!!!

http://www.biciciclismo.com/cas/site/noticias-ficha.asp?id=18648

Anònim ha dit...

Jo crec que primer t'hauries de llegir un diccionari, com per exemple el Pompeu Fabra i després escriure un blog amb una certa estructura coherent.

Anònim ha dit...

l'ibon lunic que es es un dopat! es pensa que algun dia arribara a professional o que? pero si ja esta arribant als 40 anys xdd

alias ibon xutasti xdd

Judith ha dit...

Ostres perdona la meva ignorància!
Ni el coneixia l'Ibon Zugasti.
Gràcies per publicar els noms,així n'aprenc més. ^-^

jordimasfepesa ha dit...

ja tornem amb la gent que no te mare? no recordes el teu nom anonim? ho és que ets tan desgraciat que no t'en van possar...
aquí l'unic que no te estructura és el teu cervell i la teva ignorancia fa que ni amb l'ajuda del Pompeu puguis escriure dues paraules coerents!
jo n'escriure una quye segurament et defineix INUTIL

jordimasfepesa ha dit...

Ignorancia no Judith!!!
Ell és un crak com a ciclista i com a persona i prova d'ell és que la gent l'increpa sense motiu i a l'anonimat...
és una gran ciclista i un apassionat de la bicicleta

Daniel Lopez ha dit...

anonimo!!!! que sabras tu satalite con antenas!!!! si tienes pruebas llevalas a un juzgado,ni no no hagas acusaciones baratas...

Jordi perdona por el tono de mis palabras,a veces me puede los anonimos que se esconden...

Joan Pere ha dit...

Per l'anònim "univeristari":
ETS UN PALLASSO!!

jordimasfepesa ha dit...

tranqui dani!!!
pels anonims val tot o sigui que per respodrels a ell també!
benvingut al blog Joan!

Oriol Figuerola ha dit...

Estic flipant, aquest tio queda el número 1 del rànking de la RFEC i ni tans sols diuen res. Val que no hagi nascut aquí, però amb els anys que fa que està residint a Barcelona, només per això es mereix que diguin algo.

Per flipar!!!

Àlex Marrasé ha dit...

SI VOS QUEIXEU ELS DE CARRETERA QUE TENIM QUE DIR ELS DE LA MTB, PER A ELL NOSALTRES SOM MENYS QUE TOT AIXO. NO HI HA DRET QUE ENS ESTAFEN D'ESTA FORMA.
HE DIT

jordimasfepesa ha dit...

alex, benvingut al blog.
Completament d'acord amb tu!

jordimasfepesa ha dit...

JEJEJEJEJEJEJEJE!!!!SERÀ QUE A LA FEDE MIREN EL MEU BLOG???? http://www.ciclisme.cat/noticia.php?id=2424

Pati ha dit...

El mateix e pensat quan e vist la noticia Jordi!!! L'Ibon Zugasti un crack, no el conec, pero apasionats com ell per aquest esport son dignes d'admira.

Pati ha dit...

Anonim! Nomes una cosa... A la merda!!!

Eduard Eraso ha dit...

Ja fa 20 anys l'Ibon era un crack en btt al circuit català. La seva passió per la bicicleta el va fer passar a la carretera massa tard, pero per tots els aficionats al ciclisme veure l'IBON estar sempre sub 10 en qualsevol cursa amb la passió que hi posa es un luxe pel ciclisme català i un gust seguir-lo. Jo pagaria per veure'l saltar a professionals ni que fos un any.

Donaria que parlar. El seu secret: entrena més que ningú.