dilluns, 16 de novembre del 2009

Arriben les rates!!!!

Com sempre en aquestes èpoques comencen el ball d’equips. Que si un sortirà que si l’altre no, que si un director és queda la pasta dels corredors, que si l’altre no se que.... en fi, aquests dies llegint algun foro i algun blog he tornat a veure com les rates comencen a podrir tot el que poden. Generalment sempre son els mateixos, ex corredors o algun que altre corredor que en l’any present no li han complert el que deia el seu flamant i multimilionari contracte. Si un ha estat en algun equip ja sabrà del que parlo, gairebé en tots els equips hi ha pomes podrides i com a tal les has de treure del cistell ja que si no et poden podrir les altres. Hi ha corredors que desde que arriben al equip ja és pensen que tenen el lloc guanyat, que sense demostrar res és pensen que ho son tot. S’ha de ser humil en aquesta vida, molt humil... Quan les carreres comencen i els resultats no arriben aquestes estrelletes comences a despotricar i a intentar podrir totes les pomes ( que si el director no em paga el que em va prometre, que si no em porten a córrer fora...) i un llarg ect de tonteries. Aquests dies llegint el foro de l’Ibon m’ha sabut greu veure com algú critica el CASiAL Alcanar i els seus directors. D’en Librado i d’en Jimi només poden sortir bones paraules ja que son senyors de dalt a baix i sense fe per fer mal a ningú. Tenen massa bona fe, i quan un corredor va a demanar per córrer amb ells quan ningú el vol ells diuen que si, en el meu cas que he estat tota la temporada quasi sense córrer mai m’han recriminat res, al contrari, sempre preguntant com estava i amb mil i una atencions. Tots aquests corredors que li reclamen coses que han guanyat? Quin palmarès tenen? Qui s’han pensat que son? PER DEMANAR PRIMER TENS QUE DEMOSTRAR, I PER CRITICAR ALGÚ HO HAS DE FER AMB COLLONS I POSSAR EL NOM!! GRÀCIES AL JIMI I AL LIBRADO PER SER COM SON.... DOS CAVALLERS!!!

8 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

jordi no deberias hacer caso de estos foros ya que son todos anonimos y como tal son falsos e hipocritas.
me uno en cuanto a lo de jimmy y librado ya que mas de uno se deberia de lavar la boca al pronunciar esos nombres.
en cuanto al post de acuerdo como siempre jordi

jordimasfepesa ha dit...

intento no miar aquests foros però de tant en tant i passo i m'emprenyo molt, ja que moltes vegades son els propis corredors de l'equip els anonims!

Daniel Lopez ha dit...

Estoy con Juande Jordi,los anonimos se caen por si solos al no firmar lo que dicen,tengan razon o no...
A mi siempre me han dicho que primero as de dar tu y luego...
Parece que algunas personas lo ven diferente,no se dan cuenta que el hecho de que te fichen ya significa mucho,es un voto de confianza que te da el director y que uno con el paso de los dias ha de ir cumpliendo...

Marc ha dit...

Vaig tenir l'ocasió de compartir staff tècnic amb la Elvira durant la volta Lleida de l'any passat i he de dir que és una bellisima persona així com el seu marit, el jimmy.
M'uneixo a la teva opinió Jordi.

Trueno ha dit...

ni rates ni osties, son anonims i el q diguin no conte, hasta les rates tenen nom!

no comentis en funcio del q diguin uns anonims, no cal! que no et desviin del "guió"

oscar ha dit...

Molt be tiu.
Les critiques a la cara.
Es cert, de sempre hi ha molts que van de figuretes.
Salut noi.

Judith ha dit...

Una bona reflexió,massa real...

jordimasfepesa ha dit...

oscar, les critiques com dius tu sempre a la cara. Si una cosa he fet gairebé sempre és dir el que penso i a la cara i això m'ha costat més d'una enemistat, o ser un tiu "poc normal" per dir-ho d'alguna manera. Però el que no és pot fer és ser un ipocrita i despotricar radere la gent.
EL QUE ÉS, ES!!