diumenge, 29 de novembre del 2009

Comunicat dels professionals catalans

Catalunya discrimina l´ elit del ciclisme El ciclisme professional català ha arribat a una situació límit. Obligats a emigrar a equips no catalans, en ocasions subvencionats per altres comunitats i organismes públics, el col·lectiu vol reivindicar una situació que sens dubte considera injusta. Veient el potencial econòmic i social de Catalunya resulta contradictòria la precària situació del ciclisme professional català. Invertir en un equip ciclista d'origen català significa fer-ho en una disciplina que ha donat excel·lents resultats internacionals a l'esport català. Molts èxits i grans resultats que han quedat en l´ oblit, generació darrera generació, obligant a molts dels seus actors a córrer en altres comunitats i països, quan no a penjar la bicicleta. Veient la repercussió que va obtenir l'arribada del Tour de França a Barcelona, es revela imprescindible una aposta en ferma per una activitat que garanteix visibilitat. A portes del centenari de la Volta Ciclista a Catalunya, no ens podem permetre més temps sense un projecte que canalitzi tant talent. El ciclisme català necessita per tant un projecte esportiu que englobi totes les edats i garanteixi el futur del nostre esport. Signat per Jaume Rovira, Xavier Tondo, Josep Jufré, Aitor Aznar, Eduardo Gonzalo, Carles Torrent, Eduard Prades, Israel Núñez, Xavier Florencio, Joaquim Rodríguez i Alberto Losada

15 comentaris:

oscar ha dit...

Molt be.
M'alegra molt que per fi els ciclistes catalans siguin gent que no s'amaguin i diguin la veritat i ho que pensen, doncs tots em vist molt sovint el "pelotisme" que havia entorn la FCC i els propis corredors que era lamentable i fastigosa.
Enhorabona als corredors per la seva actitud.
Salut.

jordimasfepesa ha dit...

tens raó oscar, però crec que falten noms, no?

Javi ha dit...

A mi no m'agradria que part dels impostos que pago, es destinin a un equip ciclista profesional. Ara bè, si una institució privada vol jugar-se la seva imatge, endavant.

Juan de Dios ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Daniel Lopez ha dit...

Difiero bastante de esta carta,y no de que haya un equipo catalan pagado con los impuestos de todos.

En un mail te explico mi posicion del tema,Jordi.

Juan de Dios ha dit...

y que muchos dicen que los resultados se han quedado en el olvido?????? si un dia cogemos el curriculum de la mitad y vemos que ganaron de elites o que hicieron,

me muerdo la lengua ya que hay muy buenas personas en muchos de ellos y se que lo dicen de corazon pero hay otros que ..............

jordimasfepesa ha dit...

crec que estem barrejant coses.
Com no discrepo d'en javi i crec que amb els clers que s'arriben a perdre pel cami a mi no m'inportaria que amb els meus diner és fes un equip pro. No n'hi han de moltes altres disciplines? per què no de ciclisme?
Dani pots donar perfectament la teva opinió!!
Juande, tens raó amb els corriculums, però no tenen raó amb el que diuen? tu no ho signaries?
I no et mosseguis la llengua que estem en un pais lliure!!!!!!!!!!
per cer tinc una foto per tu! i no és de ciclisme!!!

Trueno ha dit...

un comunicat fora de lloc, jo estic estudiant per Forestal i tb vull que la Generalitat ens doni feina, q n'hi ha poca! poques places!

si no troben empreses com a sponsors és culpa seva, Armstrong en troba ells no, doncs q es busquin la vida!!!

i si no tenen equip, pues a buscar feina o estudiar!

l'esport s'ha de moure per empreses q sponsoritzin, no per diner públic, aquest diner es necessari per temes de debo importants, i no per inversiona llefiscoses com es el ciclisme, in ja sabem com "juguen"


m'oposo totalment a aquest comunicat!!

Juan de Dios ha dit...

mira jordi el comentario suprimido era el mio.te habia escrito una parrafada de todo lo que pienso y la borre.estas cosas no me molan hablarlas por internet ya que YO NO FIRMARIA JORDI!!!!!!!!!
mira,lo primero que hay quehacer es conseguir hacer carreras en carretera para los elites y juveniles.conseguir mas presupuesto para la creacion de mas equipos elites.....podriamos seguir jordi.

lo que creo es que primero es tener una base solida,con buenos corredores elites y luego seria buscar un equipo pro.
yo creo que en esa firma hay mucho interesado y otros que lo hacen de corazon

ejemplo a de ser EUSKADI.alli primero es lka promocion y una vez sea fuerte hicieron el equipo.

ahora,jordi,quien correria en ese equipo????que elites subirian?????tu crees que hay base ??????si se hace para que corran pros que se quedan sin equipo,perfecto,pero no con dinero publico.

en EUSKADI,GALICIA Y HASTA ANDALUCIA,siempre tuvieron equipos fuertes de elites,en catalunya......???
es un tema muy importante y lo de la carta me parece mal,la verdad.tendrian que haber echo una carta reclamando mas ayudas para el campo elite,ya que una colla de vegestorios esta dominando la categoria sin que los pocos juveniles que tienen la posibilididad de encontrar equipo,puedan hacer nada.
ahora mismo,jordi ahy muchos chavales sin equipo y graciaas a equipos como el de jimmy o el nuestro pueden correr mas.
sabes jordi cuanto presupuesto tenemos?????a nuestro equipo no le vendria mal una ayuda para tener mas corredores.eso haria subir el nivel y en un futuro tener un equipo con cara y ojos pro.

Juan de Dios ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
jordimasfepesa ha dit...

estic totalment d'acord amb tu Juande, per fer un equip pro català primer fa falta una bona base, estic d'acord que primer s'ha d'invertir en crear joves talents, en fer escoles, en buscar noves formes per buscar esponsors, ajudar als clubs a organitzar carreres, a fer que el ciclisme base creixi i creixi i mil i una coses més.... Però això ja s'ha provat moltes vegades i sempremalament, sempre hi han els mateixos cabrons que van a llepar del pastis i fens que aquests no els tenquin a la presó això continuarà igual.
No podria ser que si és crees un equip pro els nanos i clubs veiguessin un possible futur?
ja se que no és la manera idonea de fer les coses, però potser funcionaria... s'han de buscar noves maneres de promocionar el ciclisme... no se si m'he explicat prou bé, jo a tu t'he entes molt bé.

jordimasfepesa ha dit...

a trueno.... val més que no et dihui el que penso de molts funcionaris (NO TOTS)
però una persona que sap que molt dificilment la poden fotre al carrer.....
en fi fes un vol per les administracions i ja ho veuras, però això és un altre tema...
Per cert, quan donen subencions al Espanyol...Això si que està bé no?

jordimasfepesa ha dit...

i del tema de qui és merix passar i qui no en podriem escriure un llibre!!!
evidentment que fan falta resultats, però... hi han molts elits que arrasaven insultantment i que al pasar a pros no s'els ha vist, o no?

Trueno ha dit...

es igual Jordi, l'esport es mou amb sponsors no amb diner públic!

aki el problema es k els ciclistes son una colla de "malalts" i certes empreses n'estan fins als collons dels ciclistes, i clar ara busquen la comoditat del diner públic, pues no!

Anònim ha dit...

Si estais pensando en dar ayudas a Pineda y gente como esta,apaga y vamonos.Opinion personal.
Ojala los xavalines de los que hablais tuviesen la ilusion y las ganas que teneis Jordi y juande.