dimarts, 29 de desembre del 2009

socials Gironines

Pràcticament ja som al 2010, s’inicia una nova temporada plena d’incerteses i a l’espera del calendari 2010. Un calendari que ha dia d’avui encara no sabem. Busques a fedecat i res de res, a les curses de carretera del 2010 només surten les socials que organitzen els clubs francesos que venen a fer la pre-temporada aquí. I el calendari de socials de girona? Ja està aprovat i a la fede en l’apartat de properes curses no diu res! Tampoc no hi ha els impressos per les llicencies de l’any 2010!! No entenc res! El que ja és pràcticament segur és que la prova que és feia a Porqueres, que acabava en alt i que tan va agradar a la gent enguany no serà al calendari elit s23, sinó que passarà a social. Una gran llàstima la veritat! No se pas on anirem a parar, crec que anem enrere i tinc la sensació que els que tenen que moure el cul estan de braços plegats o bé no ens expliquen res. Senyors de la federació, ja se que és molt fàcil criticar, pensareu... però amb més transparencia les coses s’entendrien molt millor, rectificar és de gent savia! Aquí us deixo les proves del calendari gironí!! 24 de gener-estartit 31 de gener -Bescanó 7 de febrer -Olot 14 de Febrer - La Bisbal d'empordà 21 de febrer - Cassà de la Selva Us hi espero a TOTS!!

8 comentaris:

Ernesto ha dit...

una altra cursa Elit que desapareix?? està clar que fent-la social surt una mica més rentable. Ara, que no sé quant es paga a la inscripció d'una social, però no crec que siguin 15 euros, no?

Oriol Figuerola ha dit...

La llastima es que es perdi una cursa èlit, al final en quedaràn poques com seguim així. A veure si tot això canvia una mica i hi ha més pasta per a organitzar curses.

Si vols et passo el calendari de les socials de Tarragona per si t'animes a baixar, aquí en tenim un munt (de moment) però ves que no acabi passant com l'any passat i s'anulin unes quantes pel tema econòmic.

Com portes els entrenos? Ja t'acostumes a que et marqiun unes pautes? jejejeje

Salutacions makina!!!

Daniel Lopez ha dit...

Hombre!!!!!! nuestra federacion...

Jordi el que siembra recoge asi que...de todas maneras te dire que si le preguntas a ellos ten seguro que te dicen que el trabajo que hacen esta bien hecho...

Donde esta el apoyo a la base???
Hay tantas preguntas sin una respuesta para mitigar la crisis en el ciclismo catalan...

Anònim ha dit...

http://www.ciclisme.cat/noticia.php?id=2524

Anònim ha dit...

Yo haria todas las carreras del calendario open,y que la mejores, puntaran si a caso como elite-sub23.Ahora mismo no creo que haya diferencias insalvables entre categorias como la master30,senior,elite-sub 23,junior...incluso algun veterano 40 cuidado con el...
Me gustan los pelotones grandes.
No se ofenda nadie,opinion personal.

jordimasfepesa ha dit...

És la crua realitat ernesto.
Oriol si uc vindré.
Dani, la llàstima i la putada és que els fruits els recollim nosaltres!!
Gràcies per l'enllaç anonim però continuen sense sortir al calendari de proximes curses.
Anonim tu creus que els organitzadors de carreres masters i veterans continuarien organitzant carreres si no cobressin els 10 euros que pagen d'inscripció?
Ja et dic jo que molts no!
I això de les diferencies entre categories es un tema molt llarg i les comparacions poden ser odioses.
Com tu dius és una opi9nió tot i que m'encantaria saber qui la fa.
Crec que el més fàcil seria que tots els seniors-masters passesin a ser elits.

Anònim ha dit...

Es sorprenen com una pagina web que va publicar el calendari de les socials de girona ara no les incorpora en l'agenda de properes curses... Crec que no saben ni donen l'importancia que hauria de tenir una web com la de la federació catalana. Crec que s'ha de potenciar aquest mitja per no parla ja de fer inscripcions on-line per mitja de la pagina de la federació i no per mitja del club o empresa organitzadora.
Evidenment lamento totes les bones curses que desapareixen del calendari. NO es pot fer tot de cop però mantenir el que es té i millorar una miqueta la web crec que no es tan difícil.
Jordi, Salut, pedals i Feliç 2010.

Joan

jordimasfepesa ha dit...

estic d'acord amb tu Joan!
salut i pedals per a tu també!