dijous, 30 de desembre del 2010

Ciclisme femení

Tots savem que el ciclisme femení no pasa per un bon moment aquí a catalunya, ni enlloc.
He tingut el plaer de compartir moltes estones amb la gent del club ciclista montgrí, organitzador de la unica carrera per a femines que es realitza a casa nostre, el trofeu Rafel Fabra, i que està en clar perill de desapareixer per la temporada que ve.
La carrera te una organització exelent, te una dedicació de la seva gent que ja voldrien molts, i per si no fos poc, la carrera dura dos dies. Imagineu tot el que aixó comporta per a l'organització.
Per si no fos poc, aquest club te l'unic equip de femines elit que hi ha a catalunya i perticipen en moltes proves d'ambit estatal, un club amb una llarguissima trajectoria, peró que com tots està fart de les poques ajudes que reven, i ja no és només això, si no que en comptes de ser ajudats son estorbats, i cada dia es troben amb més pals a les rodes.
No entenc que un club així no sigui més recolçat des de la federació, no entenc que l'ùnic equip femení no sigui més recolçat.
Ciclisme femení, un ciclisme que està a un pas de l'avisme i que en comptes de que li llançin una corda per salvar-lo reven espentes per llançar-lo al avisme.
Una pena senyors/es de la federació, una gran pena!!

2 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

mas de lo mismo.Tendria que ser un orgullo contar con un equipo de feminas y que hacen.........lo mismo que con los chicos.a ellos solo les vale las licencias de los cicloturistas que son lo que dan dinero.A AÑOS LUZ DE UN PAIS QUE SI QUE ES DE VERDAD,EL VASCO.

jordimasfepesa ha dit...

saps que passa Juande, que sempre ens queixem i al cap i ala fi no fem res.
Qui dona els vots per escollir un president/a son els clubs, i els clubs que son de cicloturisme (una majoria i que no i tinc res en contra) son majoria.
Resumint, que si vols guanyar unes eleccions l'unic que has de fer es tenir contents a aquests clubs.
Estic preparant un post sobre els presupostos de la fede, fliparas!!