dijous, 23 de desembre del 2010

Enveja....

Avui mirant el calendari d'elit i s-23 de la federació Vasca,m'han caigut els picarols per terra.
Defet no es nova la diferència entre qualitat i cantitat de proves que hi ha entre aquí a catalunya hi ha Euskadi.
Ells en un mes tenen les mateixes proves que totes les grans clàssiques juntes.
Mentre aquí es plantejen fer pagar a les carreres i matar així d'una vegada i per totes el poc ciclisme de competició que tenim, allà no deixen de creure en la seva filosofia. Tot i que des que ha entrat el nou govern s'han plantejat fer pagar a les persones que estan a la "cuneta" mirant les curses ( que espero i desitjo que no passi, i no passarà).
Mentre aquí els presupostos de la federació només son aprovats pels clubs de "diumenge i butifarra", allà fan el que s'ha de fer, que no es un altre que recolçar el ciclisme des de petits a grans.
Pel qui ha viscut el ciclisme d'Euskadi sap del que parlo, i qui no l'hagi viscut el convido a fer-ho.
Sens dubte una gran filosofia de vida, una passió, i sobretot un gran sentiment que aquí durant un temps va semblar que estavem "a roda" d'ells i que ara estem "fora de control".
Euskadi, us admiro!!!!

9 comentaris:

Victor ha dit...

Si senyor i qui diu euskadi diu tambe navarra, jo nomes he corregut una vegada al nord, de juvenils i vaig disfrutar moltissim.

Juan de Dios ha dit...

no nos podremos equiparar en la vida con los vascos,EN NADA!!!!nos sacan años,ganas y cultura deportiva.alli no solo existe el atletic ni la real,existen todos los demas deportes.En cambio,aqui,Barça barça......y de los demas deportes solo cuando se consiguen medallas.VERGONZOSO!!!!!!

tarde o temprano esto desaparecera y solo correran los niños de papa que tengan dinero para pagar las carreras de aqui o les den dinero para ir a correr fuera.

A mi jordi no me sorprende nada de nada.y lo peor es que aqui a habido mejores corredores que alli de aqui a lima y mira como nos a ido.

A veces uno siente verguenza ajena de como se hacen las cosas aqui o del trato que tenemos

jordimasfepesa ha dit...

Jo no vull ser tan pesimista com tu Juande, i penso que les coses poden canviar, han de canviar!!
evidentment les conparacions son odioses, però jo sempre miro els que ho fan millor i a euskadi ho fan moltissim millor.
Tens raó i aquí nomes existeix el puto Barça ( i sóc del barça) i els altrtes esports no existeixen a no ser com tu dius si no es per medalles o possitius.
Ara faran un canal d'esports català, ciclisme? zero!!
Penos, PERO TINC CLAR QUE AIXÓ POT CANVIAR I O EM DE CANVIAR NOSALTRES!!!

roadman ha dit...

Lo malo es que si en el ciclismo solo corren los niños de papa se acabo el ciclismo, ya que este se basa en el sacrificio, esfuerzo, constancia, saber sufrir... cosas que a un niño de papa le suena a chino... a el le tienes q hablar de campagnolo record, zipp, titanio, carbono... palabras que si que entienden

Joni Basso ha dit...

Jordi, tienes toda la razon respecto al pedazo de calendario que tienen por el norte, pero aun asi, nosotros dentro de lo penoso que es, no nos podemos quejar...
Por ejemplo en Madrid el calendario es patetico y no quiero hablar de Andalucia, Extremadura...
Aqui tenemos poca cosa, pero aun podemos correr casi cada fin de semana, ademas tenemos un par de vueltas...
Eso si, como hagan pagar lo veo lamentable y se cargan la categoria

jordimasfepesa ha dit...

saps que pasa alex, que es el reflexe del que passa a la societat.
Joni, se que hi han comunitats que estan pitjor, però jo em miro les millors. I aixó de que podem correr cada cap de setmana....
has vist el mes de maig?
2 carreres.
i la carrera de navas ja no hi surt, ni el campionat de catalunya...
i aixó de que faran pagar ja ho veurem...
no crec que sigui una decissió que es pugui pendre així com així.
si fan pagar ens plantem i punt!!!!!

Ori ha dit...

Visc a cavall entre la Vall d'Aran i Euskadi. Tens tota la raó. Al País Vasc la cultura Txirrindulari és brutal; les carreteres s'omplen de ciclistes i fins i tot les senyals de trànsit estan preparades pel nostre esport.L'ETB, ràdio Euskadi o El Diario Vasco cada dia diuen alguna notícia de ciclisme tant del món amateur que tant ens agrada com dels professionals.Recordo fins i tot quan vaig veure les 6 hores d'Euskadi amb tot el velòdrom d'Anoeta ple que casi ploro! aquí a Catalunya i a la resta d'Espanya no ho he vist mai en ma vida en tots els ays que he rodat pels velòdroms.

oscar ha dit...

Sense cap dubte, Euskadi es la capital del ciclisme a l'estat, per mes que hi hagin equips i corredors potents a d'altres llocs ho d'aquest país no te semblança, es espectacular. Estic d'acord amb vosaltres, fa enveja sana i que sigui per molts anys. Salut i bones festes a tots.

jordimasfepesa ha dit...

qan els practicans diem aixó per alguna cosa deu ser. Com diu l'oscar, enveja sana i un exemple a seguir, pero com diu en juande a anys llums d'ells!