divendres, 26 d’agost del 2011

Per què la bicicleta?

Algun dia us eu fet aquesta pregunta? Jo si, la gran majoria de nens trien el futbol o el basquet, de fet jo a la egb vaig començar amb el futbol sala i posteriorment al basquet, aquest últim un esport que m’agradava molt, però llavors va aparèixer la bicicleta i fina avui. Aquest any no acabo de trobar aquell punt de forma que et fa disfrutar a les carreres, i quan vaig a cua de pilot patint per no quedar-me penso que ja n’estic fart! Però llavors, al dia següent quant surto amb la bici només tinc al cap la següent cursa. Es evident que quan pedalo em sento bé, molt bé. Quan surto a entrenar disfruto, quan vaig a les curses m’ho passo bé, i tot i que cada dia veig que la meva manera d’entendre el ciclisme està anys llum del que es realment avui dia, això no em fa desistir de continuar pedalant. Tots els que eu de fer mil i un esforços per poder entrenar, els que convinem la família amb la bicicleta, tots els que gaudim quan patim, tots els que tenim un somriure quan un company ho fa bé, tots els que ens alegrem del triomf d’un altre... I a part de tot el que he dit, una cosa que preval per sobre de totes, i aquesta no es un altre que la bona gent que envolta la bicicleta, aquells que siguin o no del teu equip veus cada cap de setmana i que quan no i son els trobes a faltar, aquells als que no t’importa ajudar, aquells amb els quals comparteixes llargues xerrades, aquells que et donen i no esperen res a canvi... La bicicleta... la nostra inseparable vida junts, les llargues hores en solitari amb vent, fred, calor, pluja... ella que tantes i tantes xerrades ens ha aguantat... Els que ho eu viscut sabeu del que parlo, els que no, us convido a provar-ho!!

5 comentaris:

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

muy bonito Jordi
pienso igual que tú...

Juan de Dios ha dit...

lo comparto 100 por 100.muy bonito

jordimasfepesa ha dit...

la llastima es que cada cop queda menys gent amb aquesta mentalitat!!

Anònim ha dit...

Jordi. m'identifico fins al fons amb les teves paraules. Quanta rao tens. Per cert, jo també hem vaig al.legrar de veure't a ulldecona...

Alfonso Sancho.

Marc ha dit...

Ara que ja s'acaben les curses és quan un es planteja i per què la bicicleta? La veritat és que enganxa i molt. Ja conto els dies per la temporada 2012.