dissabte, 4 d’octubre del 2008

Quan els gregaris esdevenen guanyadors

Un gran exemple va ser l’últim campionat del món. Els favorits eren 2 o 3, Valberde, Freire, Bettini,... si més no eren els que més sonaven. De ven segur que Alesandro Ballan sortia per ajudar a Bettini a guanyar. Estic pràcticament segur que la missió de la “armada” era vigilar la roda de Bettini. Doncs que vagin vigilant! Bettini va demostrar ser un superclase, ell era el màxim favorit i va donar per bo el tall on anaven els seus companys de selecció. La meva pregunta és? Imagineu-vos que fos al revés, la mateixa situació però amb la selecció espanyola. Posem que Rodriguez, Mosquera van a l’escapada amb opcions reals de disputar la victòria, és respectaria? Jo tinc clar que no, sinó em remeto a les olimpíades quan un sensacional Samuel Sanchez anava en l’escapada i per darrera saltava Valverde portant a roda a Bettini, i més encara quan en Samuel anava a l’ultima escapada amb 2 corredors més (medalla segura) i per tve en Perico encara deia que no rellevés que tenia que esperar a Valverde que venia per darrera. Ballan, gregari de sortida, a guanyador (van jugar les cartes de victòria a la perfecció) Levi, possible guanyador a la Vuelta? (si hagués estat en un altre equip...) Samuel, va sortir de gregari i és va endur l’or amb tot el mèrit del món) Són tres exemples de corredors que no estan a les quinieles, que en principi son gregaris i que al final acaben com a guanyadors. Mai s’ha de donar res per perdut, mai s’ha de pensar que ets un gregari i prou, lluita, lluita i lluita fins a la victòria sempre!!!

5 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

hombre samu,ballan y levi gregarios poco jordi aunque entiendo y comparto lo que dices.si señor hasta la victoria siempre y si es de alguien que siempre esta en la sombra,trabajando para los de mas mejor que mejor.
saludos

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

BAllan es un crack igual que Samu, y Rebellin.
Tiene poco merito apostar por ellos porque cualquiera lo haria.
Si en una escapada que van Ballan, Rebellin y Cunego y como máximo rival esta Joaquin Rodriguez Bettini hubiera saltado por detrás Italia entera lo echa del pais.
Nosotros si dimos pena que a falta de 2 vueltas se hace un corte con Valverde, Purito y Gárate y nadie releva! cobardes...

Trueno ha dit...

nosotros seguimos con el esquema de la ONCE de Manolo Saiz, o sea estar en todas las fugas pero escaquearnos al máximo y ganar antideportivamente, pero al final victoria.

por suerte el resto no son tontos y saben dar patadas! jaja

los gregarios siempre puden optar a la victoria mediante fugas y contraataques, es cuestión de insistir. Chente es el mejor ejemplo: ha ganado etapas hasta en el Tour!!!

jordimasfepesa ha dit...

no vull dir que siguin sempre gregaris, vull dir que en aquestes carreres que esmento sortien com a gregaris i van acabar guanyant

XAVI NOVELL ha dit...

JUAS JUAS JUAS ... no soc pas el de la foto !!! era per acollonar a les ties. ès que no t'has fixa't amb l'encigalada que porta el pavo???..... fins a la vistòria sempre, jo ta ke !!!