divendres, 1 d’octubre del 2010

fatal

no se que m'ha pasat. Arribava bé, amb ganes i molta il.lusió. Penso que els nervis m'han jugat una mala pasada i ja de sortida he notat que les cames no funcionaven, no anava ni enrere. Al km 80 el meu cos ha dit prou. El ciclisme te aquestes coses, prepares una cosa a consiencia i el dia que has d'estar més bé es el pitjor dia de l'any, peró cal seguir lluitant. Un mal final d'any només es pot arreglar amb un bon inici del seguent. O sigui que tot i que ara mateix estic emprenyat, aixó pasarà. Gas a la burra!

8 comentaris:

Daniel Lopez ha dit...

Animo Jordi, tu mejor que nadie sabes como es esto. Lo importante es que lo has dado todo.

Anònim ha dit...

que tipo de entrenamiento hiciste el dia antes,es decir ayer.a lo mejor se debe a eso.o es que ha hecho mal tiempo?he visto la clasificacion y gente que la semana pasada iba en moto en las carreras de valencia,han perdido mucho tiemo,resulta sospechoso,o raro.
un saludo y animo,Miquel.

Albert Olivé ha dit...

Vinga Jordi molts ànims. És una putada però a afrontar-la de la millor manera possible i amb moltes ganes de cares a la temporada que ve. Endavant i com tu molt bé dius: GAS A LA BURRA!!!

Joan Font ha dit...

Ànims Crack!

jordimasfepesa ha dit...

gràcies dani!
miquel, com sempre, el dia avanç de la carrera suau...
albert, això no ho dubtis, ara un merescut descans i a tornar-hi.
Joan moltes gràcies, sense tu no hagues enpalmat al pilot!!

TONI TIRADO ha dit...

Venga Jordi a pasar página. No somos máquinas infalibles. Nos vemos este invierno en las sociales!

Antoni Carulla Abadal ha dit...

No passa res per això Jordi. No tot són victòries en aquest difícil esport; i s'han d'aprendre a afrontar les males curses, ja que sempre n'hi haurà per a tots els corredors. Al món de la bici, qui no sàpiga acceptar que li pugui anar malament una cursa, millor es plantegi si li és bo o no de competir...
Com bé dius, això t'ha de servir per a afrontar amb més ganes les primeres curses de la temporada vinent!
Salut!!!

Juan de Dios ha dit...

jordiiiiiiiiiiiiiiiii TIO ESTO ES ASI!!!!!!!! TU BIEN LO SABES!!!!! HAY DIAS MALOS,DIAS BUENOS Y TU TUVISTE UNO MALO!!!!piensa mucho en lo que te dije,este era tu año de adaptacion y el que viene romperas y veras que dias malos como el del viernes fue pasado.ANIMOS CRACK!!!!!!