dimarts, 5 d’octubre del 2010

O.P.

O el que es el mateix, la trista i mal feta investigació contra el dopatge. Una prova més que en aquest país quan una cosa no interessa no surt a la llum, es tapa, es silencia i punt. Una vegada més com en la vida política i social d’espanya no ha sortit a la llum la veritat, tota la veritat. Quan va sortir a la llum l’Operacion puerto tots els amants d’aquest deport vam pensar que es posaria fi a la practica il•legal del dopatge, que per fi espanya s’havia posat les piles i feia com la resta de paísos, però aviat vam veure que tot quedaria en res, quan van començar a sortir noms importants, dins i fora del ciclisme, un cop més van tapar-ho tot. Fins i tot vam haver de veure com altres països acabaven amb corredors involucrats a la OP i que aquí no van ser sancionats. Seguim inmersos en aquesta merda i fins que la OP no arribi al final això no acabarà mai! Ara, com que ha saltat AC els periodistes de “manolo del bombo i de la roja” defensen a la figura espanyola a capa i espasa, sense cap mena de remordiment i sense pensar que hi ha altres tres corredors que també han resultat com a positius, però clar, no tenen el palmarès del “pistolero” ni son tant mediat ics com ells. Aquests son els mateixos periodistes que no expliquen tot el que està sortint a la llum en altres mitjans internacionals, pensant que encara estem a l’edat de pedra i que no podrem llegir-ho. Pel bé del meu esport que tant m’estimo que acabin d’una vegada amb aquesta farsa i que caigui qui tingui que caure sense importar el nom!!

6 comentaris:

Trueno ha dit...

ja n'hi ha prou!!! q parlin clar els ciclistes!!

es pot seguir aixi? tots a una dopats i amb la clara consigna de q quan a un el pillen q s'espavili?? pero q es aixo??

sentir a Kohl dir q de 200 controls es va dopar en 100 i nomes un va donar positiu!!!

akest es el ciclisme q volem??
sortiu tots de la farmacia!!! aneu xutats i punt!!! i s'han de fer modificacions generals en totes les competicions per fer-ho lo maxim humanament possible!!

Juan de Dios ha dit...

jordi,poco a poco se va viendo la verdad.aqui no tiene culpa la o.p y si la tienen los corredores y directores.Es muy triste llegar a pagar barbaridades por ponerte algo que a la larga te puede traer problemas fisicos y que encima lo unico que haces es engañar y ENGAÑAR a los demas.Conducta y mas sanciones para quien se dopa.

Albert Olivé ha dit...

Això del dopatje amb tants anys que surten nous positius; juntament amb la poca competivitat que demostren alguns corredors fa que vagi perdent les ganes de veure el ciclisme per la tele.
Com sempre els periodistes no canvien i segueixen cometen els mateixos errors. Tornem-hi? Si aquest positiu fos d'un dels germans Shleck o qualsevol altre corredor estranger segurament el criminalitzarien, però com que és un campió espanyol, tracten de fer el possible perque la gent cregui que no és veritat el que s'està dient.
Ara i quan abans millor l'hi toca a la UCI dir que passa amb tot això i si realment s'ha dopat que cumpleixi la sanció.
Valverde, Contador... intocables; els demés que els donin pel sac. Aquesta és la filosofía que tenen.

jordimasfepesa ha dit...

juande, jo crec que la op te molt a veure, si s'arribes fins al final potser tot aniria molt millor.
Albert, els possitius sempre sortiran mentre hi hagin trampossos, a mi el que em fa sospitar es que només siguin al ciclisme i el futbol totpoderos està intocable.
crec recordar que a la OP hi havies futbolistes...

Albert ha dit...

Periodistas menos defender a Contador y más reconocer lo q Freire ha hecho en l ciclismo d forma honesta y humilde,q en l mundial llegué a leer q Freire estaba acabado y 1semana después vuelve a hacer historia siendo el primer español en ganar la París-Tours.Algún día alguien deberá darse cuenta d su palmarés y reconocer q el periodismo ha estado en deuda con él y con sus logros.

jordimasfepesa ha dit...

albert, 100x100 d'acord amb tu!!!