dilluns, 25 d’octubre del 2010

Un cop d'ull al 2010

Quan ja fa gairebé un mes que va acabar per a mi la temporada toca fer balanç. No es una cosa que especialment m’agradi ja que prefereixo disfrutar cap de setmana rere cap de setmana de les carreres, però inboluntariament un quan acaba la temporada normalment fa un cop d’ull enrere. La veritat es que començava l’any amb moltes incògnites i sense saber quin seria el meu rendiment després d’estar mig any parat i la veritat es que sense voler-ho (suposo que ha causa de les enormes ganes) em vaig marcar uns objectius en quan a resultats que no he complert. Però fora d’això l’objectiu principal era passar-ho bé i disfrutar de la bici, i aquest objectiu si que s’ha complert i amb escreix. Si una conclusió trec del meu rendiment aquest any potser es que en tot l’any no he fet un descans amb condicions i potser això al final m’ha passat una mica de factura, i tenint en conte que portava pedalant sense parar des del Juliol de l’any passat potser he explotat. Dels errors se n'aprèn!... Ara ja porto tres setmanes de descans i tinc un mono..... En fi, que ja veig a l’horitzó el gp inaguració!!!!

6 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

como ya te dije,este año era adaptacion y el proximo VOLARAS JORDI VOLARAS.Ahora descansa que pronto nos veremos la cara en las carrerras y ahhhhh,de lo errores se aprende quien quiere aprender.
un abrazo crack

jordimasfepesa ha dit...

pues si, això és una gran frase, "apren qui vol apendre"
jajajajaja!!!
el que passa es que n'hi han que es pensen que neixen ensenyats!!
Listillos!!els dic jo i per desgracia cada cop n'hi han més.
Quantes vegades he intentat explicar alguna cosa i m'han fotut la porta als morros!! pensant que ho saben tot!!

jordimasfepesa ha dit...

que li passa al teu blog???

Albert Olivé ha dit...

Et vindrà bé aquest descans. I segurament la temporada que ve, anirà millor.

Aprofita per descansar!!!

Daniel Lopez ha dit...

Un trabajo, muchas veces de noche y te vas a la carrera casi sin dormir, el desgaste que provoca, un año parado sin correr...
No puedes pedir más, ya has hecho un buenisimo papel.

Anònim ha dit...

PELOTAS