dijous, 24 de març del 2011

Disfrutant

Dimarts, com no podia ser d'altre manera, vaig anar a Banyoles a veure la Volta. Aquest poble respira ciclisme. Els Lampre engegant la moto perquè desprès rematès en Petachi!!!
Avui tocaven les series que a mi m'agraden, en plà!!! com he disfrutat!!!
Avui he tingut que modificar la ruta que tenia prevista ja que com es veu a l'imatge la Muga baixava ven plena al seu pas per Vilanova de la Muga
O sigui que mitja volta!!! avui he disfrutat per les carreteres de l'Alt Empordà!
I mentre entrenava pensava el la hipocresia que hi ha en aquest mon del ciclisme, en el qual ens volen fer creure que tots som iguals davant la llei... Es evident que el cas Contador em dona la raó. Quants avanç d'ell han donat possitiu pel mateix hi han tingut que complir sanció?mmmm
està clar que on i a calers i "gent mediatica" les coses es veuen d'una altre manera!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que els altres ho hagin hagut de complir, no vol dir que sigui més just. Fins fa pocs anys les dones en paisos africans que cometien adulteri, eren lapidades (i en molts llocs encara és així) No té raó la primera que va ser absolta??
Albert CR

jordimasfepesa ha dit...

oleeeee amb la comparció!!!
deus d'estar ven malalt tu!!!
no val la pena que et respongui, amb la teva comparació ja n'he tingut prou!

Joan Pere ha dit...

Es que............n'hi ha un fart!.
Es tant simple com...que "Pistoletes" tindrien que anar els ramaders del Pais Vasc i portal al jutjat per danys i perjudicis. Aquest senyor sap el que es l'APPC?. Qüalsevol restaurant o carnisseria no compra ni un sol producte amb la seva traçavilitat, o el seu corresponent etiquetatge ni de conya!!!.
Per lo tant Txuleton amb Clombuterol...això es l'acudit de l'any!

jordimasfepesa ha dit...

estic amb tu Joan Pere, però està clar que en aquest pais val més protegir a un tiu mediatic que no a tot un colectiu qyue es guanya les garrofes pencant molt dur!
son patetis, i estan enfonsant el ciclisme!