dilluns, 28 de juny del 2010

Dues més!!!!

Un altre cap de setmana d’autentic plaer! Dissabte i diumenge de curses!! En el personal la veritat és que en surto content tot i no tenir les millors sensacions, sobretot dissabte.
Gràcies als amics del club ciclista sant Just per l'aigua en carrera i al David Padilla per l'aigua desprès de la cursa i així mateix felicitar als organitzadors de Perafort i Sant Joan d'Esapí per continuar amb aquesta gran tasca.
Per desgracia en trec una cosa en negatiu, com ja deia en Juande en el seu blog. Com pot ser que el diumenge només fóssim 38 corredors a la sortida?
Estic més que fart de sentir a molts corredors dir que no hi ha carreres, fart de veure als futurs pros que van d’estrella i que per a ells anar a córrer “una circuitada” (com diuen ells) no val la pena.
I doncs, que us queixeu?
Què no hi ha carreres?
Ho és que us reserveu?
Clar llavors quan aneu a córrer una en ruta sempre esteu disputant i donant la cara, no?
Puffff, els collons em cauen per terra quan veig aquest mega pros que van amb aquesta actitud, demanat que els paguin desplaçaments, que els donguin roba i més roba, que els donguin bici, i que si pot ser els hi rentin la cara al acabar la carrera!!! Au va home, que això no és pas el ciclisme, el ciclisme son altres coses, altres valors, altres actituds, altres maneres de saber estar... Però pensareu que qui sóc jo per donar-vos lliçons no? Doncs teniu raó, no sóc ningú, podeu fer el que us dongui la real gana... això si, no em vulgueu donar a mi lliçons del que és ser ciclista per sentiment!
Desitjo que el que vosaltres enteneu per ciclisme no vagi enlloc, perquè no us equivoqueu, el ciclisme es i serà ciclisme i res més.
El que no entengui el GRAN SIGNIFICAT de la paraula CICLISME és que no es ciclista, es una persona que està de passada i que mai arribarà ha entendre els valors que et dona el CICLISME...

1 comentari:

Juan de Dios ha dit...

yyyyyy punto.

C.I.C.L.I.S.M.O.......jordi,puro ciclismo en tu post.