dijous, 1 de juliol del 2010

Le Tour

L'any passat al seu pas per Manresa.
Dissabte comença el tour. se'm fa molt difícil pensar que disfrutarè més que mirant el giro. El tour és el tour per un cúmul de coses però sobretot per la publicitat que se li dona.
No vull consienciarme que m’aburrirè, vull deixar que sigui la carrera la que ho decideixi. Mirant les etapes un pensa que serà com cada any, tots juntets i el pistolero arrencant en l’ultim port a 5km de meta i pam!
Però molt em temo que no serà així. Encara que sembli impossible el tour te preparada una enroscada en la tercera etapa, al seu pas per Bèlgica. I que vol dir Bèlgica? “adoquins”!!! uns quants trams en els darrers kilòmetres poden donar molt de si si hi ha algun equip amb ganes de guerra i molt em penso que n’hi haurà algun i tan de bo sigui el radioshack!!
Els veterans ens em de recolçar i espero que si aquest tour no el pot guanyar una jove promesa espero que el guanyi Lance. Per a mi el gran tapat és un company d’equip de Lance, un corredor que va demostrar estar molt fort a la dohpine, un tal jachovic.
La carretera posarà a tothom al seu lloc.
En fi, que dissabte ells al seu i jo a lo meu, que hi ha cursa i de les grans a Sant Pere de Ribes! I quan jo acabi a ells encara els quedaran 20 dies de competició!!
Motivat al 100x100 per fer una bona cursa dissabte, però més motivat encara ja que vaig debutat fa un any desprès de l'operació a sant Pere de Ribes. Aquell dia va ser realment especial i emotiu per a mi...

4 comentaris:

Trueno ha dit...

doncs ja saps, a celebrar-ho amb una bona cursa!

Juan de Dios ha dit...

que ilusion eh jordi!!!!!!!!!! esto es CICLISMO DEL BUENO!!!!!!!!! ME ALEGRA VER TU MORAL!!!!!!!

Daniel Lopez ha dit...

Un año ya!!! como pasa el tiempo...
Disfrutalo Jordi...

Albert Olivé ha dit...

Bueno, enhorabona per aquest any. Com passa el temps.
I el Tour... una etapa on hi podia haver diferències, resulta que pacten no sé que i es converteix en una merda.