dijous, 15 de juliol del 2010

Emigrar

Equips espanyols igual a equips de grans voltes. Tot segueix igual. Ho ets un vueltoman o en equips espanyols no i tens res a fer. Crec que en Luis Leon pot arribar a ser un gran classicoman però està clar que en l'equip on està no ho serà mai. En l'etapa de l'altre dia on anaven 3 caisdepagne tiraven (segons van dir) primer per la general! Per la general? no entenc res! de veritat veuen a luisle lluitan per la general del Tour? potser soc jo que no entenc de ciclisme, però al Luisle el definiria com a classicoman. Despres van passar a lluitar per l'etapa, i despres no se per que! Em sap molt greu veure a grans possibles classicomans perdre anys del seu bon ciclisme esforçan-se a ser corredors de tres setmanes. Fart estic de que si no ets un vueltoman no ets res!! Potser serà perquè sóc un enamorat de les classiques i del ciclisme d'avanç, el ciclisme d'atac i no del ciclisme que estem veient aquesta setmana (ciclisme per dormir). De veritat això dona més audiencia que les grans etapes del giro o que una clàssica del nord? Luisle, tu tens espectacle a les teves cames, tens flandes a les teves cames!!!!! Emigra!!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Chapeau!! Als paisos baixos açò no passa!!
Desde que m´han "llevat2 a la Bala Verde jo ja estic perdut en clàssiques!!
Força!!

Karpas ha dit...

kuanta razon tienes!!

mira que megusta pero levantandome cada dia a las 5 para ir a currar llego a casa, como, veo el tour y salgo a rodar, pero estos dos ultimos dia me he pegado dos siestas de aupa.

Un saludo!

Daniel Lopez ha dit...

Somos un país de vueltas de tres semanas, Jordi el ganador de la Milan-San Remo en la conferencia de prensa no había ningún medio de comunicación español, que te voy a contar que no sepas...