diumenge, 25 de juliol del 2010

Equip

El concepte d’equip es una cosa que jo tinc molt clara que significa, i crec que la paraula equip ja parla per si sola.
Però vist el que veig carrera rere carrera hi ha molts corredors que podrien córrer sense equip. Per a mi córrer en un equip significa estar envoltat de corredors que saps que un dia estaran al teu costat i l’altre i seràs tu al seu.
En carrera es veuen actituds poc ètiques, que al veure-les fan mal d’ulls, com quan en una escapada uns corredors del mateix equip es van a caçar uns als altres.
Altres actituds son les que es veuen avanç i desprès de la carrera, equips que son una pinya i d’altres que volten desperdigats.
Actituds egoistes, i per desgracia es veuen a l’hora de cobrar premis de la carrera. Al principi de temporada es parla de com funcionarà la cosa i tothom i està d’acord, però el dia que es toquen calers venen els problemes i l’abaricia d’alguns els fa sortir la seva vena egoista. Ells no saben veure que si un corredor de l’equip arriba davant es perquè els seus companys d’equip l’han protegit per darrere.
Quan en un equip els corredors son una pinya les coses surten bé, tots els corredors son un! I això es nota a l’hora de treballar per un o per un altre. Quan l’abaricia d’alguns corredors s’apodera d’un equip no hi ha res a fer.
Per això penso que tots aquests corredors que no saben el que és un equip i que tampoc ho volen apendre que facin el favor de córrer pel club ciclista que porti el seu nom, així quan guanyin un premi se'l podran quedar tot per a ells!!
Un equip maco es el millor que hi ha, sense cap mena de dubte....

24 comentaris:

Juan de Dios ha dit...

no se por quien va ,pero este sabado hubo un equipo que se iban a buscar unos a otros,jajajjaa y luego tan contentos todos por los puestos realizados jajaja

jordimasfepesa ha dit...

ja t'explicaré Juande...

jordimasfepesa ha dit...

juande, no puc entrar al teu blog, que passa?

Anònim ha dit...

Pues yo creo que vitaldent es un gran equipo , con jimy que es una gran persona y director, que haya un problema al repartir unos premios ccon un corredor , po eso no teneis de criticar a dicho equipo , juande no criticas al equipo de jimy, te refieres al equipo Alcanar vitaldent ?

Saludos, Javier

Juan de Dios ha dit...

javier,nunca me veras criticar a un equipo de jimmy,y no creo que jordi tampoco se refiera a su equipo.si vas a las carreras o ves alguna veras lo penoso y triste de equipos que hay,y corredores,en el panorama catalan.es sencillamente TRISTE.y equipos con un presupuesto mareante!!!!
COMO HA CAMBIADO MI CICLISMO,COMO!!!!!

Anònim ha dit...

a si es verdad que el ciclismo es tuyo

Juan de Dios ha dit...

si es verdad es mio,mi tesoro!!!!!!! jajajaja como me ponen los anonimos que encima de cobarde,no sabe leer entre lineas,COBARDE-FISTRO!!!!JEJEJE

jordimasfepesa ha dit...

Javier, ni molt menys critico el meu equip!!! aixó mai! potser no m'he explicat prou bé!
estic molt orgullos de l'equip on estic i del meu director!
aquí parlo de les actituds de diversos equips i sobretot de les actituds de diversos corredors que fan mal al bon estar dels equips.
No se si m'explico?
en quan a l'anonim.... el de sempre, la gent sense nom no em mereixen cap respecte, simplement son vultos de pus!

Jordi Soler ha dit...

Enhorabuena por tu carrera, Jordi!! Le guardastes muy bien las espaldas al compañero que tenias delante. Sin tu trabajo, frenando al grupo perseguidor, la escapada quizás la hubieramos echado abajo, con lo que tu compañero tiene mucho que agradecerte. Seguramente, vuestros compañeros hacían lo propio en el pelotón.

Sin duda, el tercer puesto de Vitaldent es una victoria de equipo.

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

ESTOY CON SOLER ...(QUE RARO)

Gran faena la que hiciste frenandonos...en tu sitio.

Juande agonias...el ciclismo no es tuyo eh? jo

Anònim ha dit...

Un equipo es un grupo de personas que se unen en función de la consecución de un objetivo en común. Para el buen funcionamiento del equipo es necesario: un buen canal de comunicación, ambiente armónico, responsabilidad de sus miembros, planificación y coordinación, entre las más importantes. Aquí te va la definición exacta por si las dudas!

Esclar que per ser un equip, s'ha d’anar tots a una i no tindre dos cares com tu! I algun altre! Falsos! Que per davant una i per darrere un altre! Dius fer pinya? Quan as fet pinya tu? Si sempre vas recrimimant els actes a la gent! Igual que alguns dels comentadors d'aquest blog... Lo que vam quedar a principi de temporada? Esplicam perque si formava part de un equip no tinc el mateix material que tothom. Especifico: A mi no se m'ha donat roba d'hivern, casc i jo que se mes coses que a hora d'ara no m'importent res. Pos encara estic esperant que el meu equip, me pagui la llicencia es a dir que hi surt el nom de l'equip pero me l'he pagat jo. Un apunt tot i que ja es va dir de bon principi que no pagarien despeses, aquestes me l’hes pago totes jo!(carbutant, peatges, material...etc) Si es va quedar que en cursa en cas de ruptura de material s'abonaria al corredor algo. Fins al moment en cursa defensant els colors de l'equip per punxades on he rajat per complet cobertes noves ningu m'en ha donat res! Ni un €! A volta tarragona vaig caure que a on a part de deixar la meva pell i sang a l'asfalt ningu m'ha pagat el canvi nou que vaig haver de posar a la tornada. Quan a suposat equip, hi hagut gent de l'equip que se l'hi ha donat de tot i fins i tot se l'hi ha deixat una bici per competir. Amb aquest personatge tots el rajeu per darrere, pero com sou tant bons companys d’equip, per davant l’hi feu la bona cara. Una VEGADA MES...FALSOS!

Anònim ha dit...

Os queixeu per darrere que a vosaltre no hos donen res, que si mira que he punxat el tubular i a mi no m’el paguen i amb aquell l’hi donent cobertes, que a mi no hem paguen res... i amb aquell l’hi donen de tot! Pero no sou capaços de reclamar lo que es just. No nomes sou uns FALSOS!!! SINO QUE TAMBÉ SOU UNS COBARDS!
Tornant a la cursa es curios que al company que suposadament vaig anar a buscar el vaig agafar, pero sino recordo malament, no hem vaig emportar a ningu amb mi! Jo crec que desde un punt de vista tactic aixo suposa doble oportunitat de cara a una possible victoria. CONCLUSIÓ: ETS UN ENVEJÓS! J a t’hauguessi agradat ser tu aquesta persona pero no anaves a raderre especulant. (Al igual que aquets que comenten que van a correr, a correr? Feu pena esperant que la escapada se faci a la seva manera i no anant a buscarla com sa fet de tota la vida, donant espectacle. Pero pa gustos...)
Em demano com frenaves el grup a darrere, quan estaveu a 13 segons? I nosaltres no deixavem de rellevarnos a tope davant! Com ho feis per frenar el grup perseguidor? A si que tu pots contra 12 adversaris! Pos nene no se que fas aqui un ciclista aixi estas en busca i captura al PROTOUR. 9 aixi i Contador pot estar tranquil que guanyeu el 4rt tour de calle! Que treballen per l'escapat darrere? Dubto molt que a casi 9 minuts es treballi per el que va darrere. Pero esclar despres vé L’ANDORRANO i demana algo de més que si som humilds i justos es lo que l’hi toca! Jo nomes reclamo lo que es meu i me guanyat honrat i netament! Perque aquest suposat company que vaig anar a buscar no es va queixar a l’arribada. Si fossim un equip de veritat no m’importaria compartir lo que es meu amb els altres! Cosa que he acabat fent!
Tant dolent soc? Jo de la gent dolenta no vull res d’ells! Pero tu be que no l’hi has fet cap rebuig quan ta tocat cobar aquests diners! Si tantaa conciencia tens de ser el mes nobles i el milhor, perque no ho as rebutjat? Porque en el fons no ets igual a mi SINO PITJOR!
Enfi no anava a respondre...pero no permetré que un personatge com tu embruti la meva imatge! De totes maneres s’he men fot lo que pensi l’altra gent i soc de les persones que pensa que el temps deixa a tothom a puesto! En aquest cas l’asfalt dictará sentencia entre nosaltres per a tots, a on humilment m’inclueixo! Fins a les hores ja veurem...
Apa que vagi bé!
Bona nit!
ANDORRANO

www.ciclismodesdelleida.com ha dit...

PERO QUIEN ES ESTE?
ESTE CORRE?

Juan de Dios ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
jordimasfepesa ha dit...

suposo que pel que escrius deus de ser Miquel Afonso, no firmes amb el teu nom però pel que dius desus de ser tu.
Primer de tot apren a llegir i compendre, doncs jo en el meu post no dic que TU aguessis anat a buscar a ningú, sino que si haguessis vist la carrera des de la meva possició sabries a quin equip em refereixo.
Segon, si tan clar et va quedar a principi de temporada que els desplaçaments no es pagaven, com pot ser que els reclamis?
tercer, a quantes carreres has faltat? algú t'ha recriminat quan no has anat a correr?
vols que et recordi la quantitat de mails que em vas enviar quan et va interessar entrar dinre l'equip?
I TU EM DIUS A MI FALS??
mare meva...

quart, Parles del corredor que se li va donar bici? no tens puta ideea del que ha passat aquest noi per poder venir aquí i ja et guardaras prou de dir que jo he malparlat d'ell ja que de mi no ha sortit mai cap cosa dolenta sobre ell!!
i no em parlis d'actitud en un equip i d'imatge perquè tens les de perdre...
i em dius envejos?
mira tiu, ets un capullo i si hagues sabut la teva reacció et juro que no hagues actuat com un COMPANY d'equip com vaig fer ni m'hagues alegrat de que un company meu fes la feina ven feta.
GRACIES per ser com ets perquè dien les coses com les dius demostres que no em coneixes el més minim, i sort!
ja que si algun problema tinc jo es que sempre vaig amb la veritat per davant i aixó m'ha costat més d'una emprenyada.
En fi, s'em emfot el que puguis pensar, jo vaig ser educat en el meu escrit i en cap moment vaig citar el teu nom i ningú ho ha fet.
I per ultim,

Juan de Dios ha dit...

JORDI,SI SI SEÑOR.NADA MAS QUE DECIR DE UN SEÑOR.
POR CIERTO,ESTE ES CICLISTA????Y CORRE EN NUESTRA CATEGORIA????LO DIGO PORQUE NO LE HE VISTO NUNCA EN LAS ESCAPADAS,CREO.

JORDI ERES GRANDE Y UN SEÑOR COMO TU NO SE MERECE EL TRATO INJUSTO Y PENOSO DE UNA PERSONA QUE DEMUESTRA ENVIDIA.

POR CIERTO,A MI SI QUE ME DA IGUAL LO QUE ESCRIBA ESTE PERSONAJE QUE NO CONOCEMOS,PERO SI ME JODE QUE HABLE PESTES DE UN EQUIPO SEÑOR,CON TODAS LAS PALABRAS,S.E.Ñ.O.R,Y DE UNA MAGNIFICA PERSONA COMO LA DE JORDI.

UN SALUDO PARA ESE CRACK ANDORRANO QUE,COMO DICE EL,A CADA UNO LE PONE EN SU SITIO LA CARRETERA,CAMPEON!!!!

Anònim ha dit...

juande el ciclismo es tuyo

Anònim ha dit...

juande=secta

Anònim ha dit...

Un equipo es un grupo de personas que se unen en función de la consecución de un objetivo en común. Para el buen funcionamiento del equipo es necesario: un buen canal de comunicación, ambiente armónico, responsabilidad de sus miembros, planificación y coordinación, entre las más importantes:
Te la torno a posar perquè veig que no te l'has llegit del tot. Per cert no me l'ha invento esta buscada al diccionari, per si de cas...

Primer- M'ataques a mi i solament a mi en MIQUEL AFONSO, NO T' EN AMAGUIS! QUE A MI M' ES IGUAL PERO ALMENYS tingues la dignitat de NO AMAGARTE COVARD! I sigues honest! No cites el meu nom a l’escrit, mes faltaria! Pero ho dius indirectament! A demes desprès d’aquest escrit teu un gran numero de ciclistes es va posar en contacte amb mi així que estalviat les disculpes barates sense crèdit.

Segon- No tinc per que justificar-te res a tu! Però posats a escriure...He faltat a carreres per motius de feina i fins tot de salut. Ja m’agradaria poder córrer totes les curses. I també per una manca de planificació de l’equip on ningú et diu res fins a l’últim moment. I si ho fan es a l’últim minut o perquè jo me preocupat de trucar. I finalment jo no vic del ciclisme es un hobby.

Tercer- Veig que saps escriure molt però llegir i entendre poc. Jo no reclamo que hem paguin desplaçaments, sinó despeses de material que si es va acordar pagar amb aquella reunió a la qual tu i eres present. Per lo tant a no ser que sigues sord, si ho negues es perquè una vegada mes proves com ets. Despeses com el cost de la llicència, en quan a material sinó tot, intentar donar una ajuda en cas de trencament en cursa defensant els colors de l’equip. Donat que érem equip humil i amb recursos econòmics limitats. Que jo te enviat mails demanant entrar a l'equip? Si jo ja hi era a l’equip des de la temporada anterior! I el director m’havia confirmat que podia continuar. PERO QUI TAS PENSAT QUE ETS? JO ELS UNICS MAILS QUE TE ENVIAT ERA PER REBRE INFORMACIÓ SOBRE LES BICIS MASSI. Ja que tu vas decidir quedar-te’n una i s’ havies millor que ningú com anava el tema. I com tenies mes tracte amb el director i l’espònsor, saber com anava el tema de la formació de l'equip a principi de temporada, perquè a principis de febrer encara cap corredor sabia res de res. Una vegada mes planificació i comunicació zero. Sobre la planificació, es pot acceptar degut a que com a equip limitat de recursos econòmics pues es va sobre la marcha. Pero comunicació?

Anònim ha dit...

Quart- Sobre les meves paraules escrites del corredor que se l’hi a donat la bici, pues si. Mai te escoltat criticar-lo es veritat t’hi vaig afegir i ho retiro. I demano disculpes per això. Però continuo mantenint lo mateix “atenció” sobre alguns membres de l’equip. No tots pero si alguns. Es lo que hi ha! Al que no l’hi agradi que vigili abans de parlar així no s’haurà d’amagar en un futur. De pobre ja s’hauria de veure si tant pobre es... La famosa historia que no tenia diners per vindre i es va vendre la bici per poder vindre a Espanya. Es mes...una venta de bici diners a la butxaca i els hi prenc el pel als meus amics d’ Espanya, fent-se la víctima de pobret. I això no esta inventat, ho vaig escoltar de la seva pròpia boca a Montjuïc just abans de la sortida, quan parlava amb un conegut. Segurament no ho o creuràs, pero jo si l’hi vaig veure la cara que va posar al veurem al seu costat tot seguit. I saps la quina era? La de un mentider i farsant! I saps perquè tu puc dir? Perquè a part d’ enxampar-lo de ple al moment, en la meva vida laboral la retrobo molt sovint aquesta cara. Verídic es “SE PILLA ANTES A UN MENTIROSO QUE A UN COJO”.

Cinqué- “mira tiu, ets un capullo i si hagués sabut la teva reacció et juro que no hagués actuat com un COMPANY d'equip com vaig fer ni m’hagués alegrat de que un company meu fes la feina ven feta”.
Reprenc la teva citació, perquè així es mes fàcil desemmascarar un mentider. Ja que has tret el tema parlem. Et vas alegrar per mi? Perquè no ho vas manifestar al final de la cursa? No cal ser intel•ligent per veure que tu i jo mai hem tingut feeling de companys d’equips.
Pero almenys no ets facis el company i heroi d’equip. Fent me passar a mi per el pirata i egoista que degrada la imatge de un col•lectiu. Lo cert es que van vindre companys d’equip a felicitar-me. No tots pero si alguns. Tampoc estic digen que ho hagin de fer, pero s’agraeix moltíssim! I des de aquí i si llegeixen això els hi torno a agrair el gest.
Per finalitzar, es veritat que tu ets súper noble i educat i no faltes a ningú al respecte. Crec que no cal que et respongui sobre aquest assumpte!

Finalment dit lo anterior, això va per els seguidors d’aquest blog, que responen amb aquest blog.
Jo no critico l’equip i si ho he fet es perquè s’ha atacat la meva imatge tot i que alguna persona es negui a admetre-ho. Així que nomes he posat de manifest mancances, segurament no de una manera imparcial. Pero qui ho fa quan se l’ataca personalment? Lo que vull remarcar es que els fets son verídics. Els problemes entre un i altre son un punt i a part que potser algun dia es resoldran o no, temps al temps. Per lo demés com ve he dit i es diu per aquí, “la carretera posa a tothom al seu lloc” i si hem toca mi ser corregit, humilment acceptaré la correcció. Perquè soc un esser humà imperfecte com qualsevol altre que intenta a mesura que avança la seva vida intentar aprendre dels seus errors.
Salutacions per tothom.
Miquel Afonso “EL ANDORRANO”

jordimasfepesa ha dit...

mira nanu, jo mai he faltat al respecte a ningú de l'equip, mai!
Per cert no et demano disculpes com dius al teu escrit
les discussions en carrera son aixó discussions que es parlen despres i ja està i si hi ha un problema es diu i es parla.
El que dius sobre el company d'equip es molt greu! molt! no tens puta ideea de res, de res! però com que la persona afectada no es pot sefensar no diré res més.
Per cer s'agafa avanç un mentider que un coix (es bó que rectifiqueis sobre que jo mai he parlat malament d'ell, tu no pots dir el mateix) difames una altre vegada sense seber el que dius.

Tu pots venir a les carreres que vulguis i fgaltar a les que vulguis sense donar cap mena d'explicació, faltaria més. Però saps el que es la paraula compromis amb un equip?
El nostre equip te compromis amb els corredors i no seras tu que digui que no.
En el meu post parlo de tu pel tema dels diner, res més! i no vaig possar el teu nom per respecte!
Jo no he negat el que dius sobre material, sencillament rectifico les mentides que dius.
Evidentment que tu i jo no tenim feeling, però sóc del mateix equip que tu i crec que dissabte vam fer TOT L'EQUIP una bona carrera i em vaig alegrar pel tercer lloc de l'equip, al igual que el sete i el 31º, i si, desde darrere es pot cntrolar una cursa.
El ciclisme d'atac el el ciclisme que a mi m'agrada, el dels valents, el que vas fer tu el dissabte, però només t'ho he vist fer el dissabte.
No vulguis donar lliçons de la vida ja que tots tenim els nostres problemes i gairebé tots fem això per hobby i plaer.
El ciclisme son moltes coses i el saber estar es molt important, i per cer, si que4 et vaig felicitar, fins i tot em vas explicar com havia anat, vam parlar al final de cursa, però clar a tu t'interessa deixar-me com un mentider, prò com tu molt bé dius tots ens podem equivocar i rectificar es de savis i que la carretera deixa tothom al seu lloc.
Sort nanu!!

david padilla ha dit...

No os peleis, que el equipo que se refieren es el mio , hay que aceptar las criticas , de todo se puede aprender, saludos y jordi felicidades la muy buena carrera que as hecho en sant jaume

Juan de Dios ha dit...

a mi me parece que,por respeto,estas cosas se hablan cara a cara.Hay nombres que,por respeto,no se pueden decir,aunque te mueras de ganas de contar las barbaridades que llegas a ver,en equippos como ya bien dije.

yo veo que jordi no mienta a nadie y si te das por aludido tendrias que hablarlo cara a cara con el no???
Me mantengo en todo lo que digo,jordi ERES UN SEÑOR,Y TIENES UNA CARRERA Y UN CURRICULUM A TUS ESPALDAS QUE TE REFLEJAN COMO ERES.

ESTE DOMINGO,A POR TODAS CAMPEON

Anònim ha dit...

kuanta rason ay en tus palabras Andorrano. Has dicho muchas verdades y mostrado la cara del gran amigo del jaume "tetas"